Kesäaamuista, lumihiutaleista, väreistä, sinisistä järvistä ja ehkä mukana on myös ripaus kemikaali X:ää. Pukeutuminen on minulle tapa ilmaista persoonallisuuttani ja siksi valitsen vaatteeni ja asusteeni melkoisen tarkkaan. Muutamia "vakiopaikkoja", joista lumppuni ostan, ovat H&M (olen löytänyt paljon halpoja värikkäitä farkkuja sieltä), Cybershop ja Televisio-niminen erikoisliike Turussa, sieltä saa erityisen ihania koruja. Tässä vähän suosikkejani vaatekaapin sekasotkun keskeltä.

 

Miesten T-paita, Seppälästä. Tuorein hankinta, sillä se tarttui mukaan vasta tänään.

 

Suosikkini kesän helteitä varten. Löytyivät H&M:ästä pari kesää sitten.

 

Innostuin viime kesänä ompelemaan ja tällaista seiskan arvoisilla kädentaidoillani syntyi. Rotat pureksivat siihen vähän reikiä, mutta onnistuin paikkaamaan ne jotenkuten.

 

Toinen kätteni hedelmä, materiaalina käytetty vanhaa tyynyliinaa ja pieneksi käynyttä toppia.

 

Laukut, eivätkö ne ole tytön parhaita ystäviä? Musta mankka on Cybershopista ja kauan sitä kuolasinkin, ennen kuin raaskin ostaa. Myös Eka Vekara-laukkuna tunnettu, sillä sen sisuksiin mahtuu uskomaton määrä tavaraa. Toinen on Riihipeikko Designin käsintehty tuotos, jota käytän koulussa.

Hieman maistiaisia koruvalikoimastani. Oranssit helmet ja Peace-korvikset ovat Tallinnasta, vaaleanpunainen hevosriipus ja lahjaksi saadut palapeli-korvikset ovat Televisiosta, Rubikinkuutio ja nopat Cybershopista, rukousnauha jostakin Kreikan saarelta ja Seta-nauha eräästä partiotapahtumasta, jossa noita jaettiin.

 

Kengät, joita useimmiten käytän. Reinot ovat niin iiiiiihanan rennot ja helpot vetää jalkaan, rakastan. Ruudulliset ovat tuliainen Tallinnasta.

 

Viimoisena nämä itselleni rakkaimmat asusteet. Serkkutyttö virkkasi tuon pipon minulle talveksi korvia lämmittämään, mutta tykkään siitä niin kovasti, että se keikkuu päässäni ympäri vuoden. Huivin ostin viime kesänä eräiltä markkinoilta ja sitäkin tulee käytettyä lähes päivittäin.