Koe Suomen kirjallisuushistoriasta takana päin, samoin englannin sanasto- ja kielioppikoe. Fiilis molempien suhteen on hyvä, paitsi etten muistanut miten ydinvoima kirjoitetaan. Pöh. Saamme tästä rakennettua kätevän aasinsillan siihen, että joku apinan sukulainen keksi joskus, että ysiluokkalaisten olisi hyvä tutustua Suomalaiseen energiantuotantoon ja siksi meidät kuskataan viimeisellä viikolla ihastelemaan Olkiluodon ydinvoimalan ihmeitä.... ei näin.

Olen pohdiskellut monia hyviä pakosuunnitelmia tilanteesta ja päätin huomenna kysyä fysiikan opettajalta hyvin tiukalla äänensävyllä (harjoittelin sitä tänään kotsan tunnilla), että jos koulussamme olisi joku juutalainen, niin hänen ei tarvitsisi tulla kevätkirkkoon, joten miksi minut pakotetaan Olkiluotoon, kun en usko ydinvoimaan? Jos minun on kaikesta huolimatta mentävä, olen ajatellut järjestää yhden naisen mielenosoituksen. Hypin ympäriinsä päälläni paita, jossa käsketään ajattelemaan huomisen lapsia ja laulan Volgaa. (En ole varma, liittyykö se aiheeseen, mutta mieleni tekee laulaa ja se on hyvin vakuuttava laulu)

Kesän lähestyessä, meikäläiseen on iskostunut pakottava matkakuume. Tiedän, etten tule pääsemään minnekään Hämeenlinnaa pidemmälle, mutta saahan sitä aina unelmoida. Minulla on kaksi paikkaa ylitse muiden, joissa haluan vielä joskus päästä käymään: Rooma ja Singapore. Kesä Roomassa, talvi Singaporessa. Se olisi ihanaa, jopa ihanampaa kuin tuleva Harry Potter ja Kuoleman Varjelukset-ensi-ilta. (No.. se ei kieltämättä ole paljon vaadittu, kun siellä on ohjaajana David Yates. Murr, maailman vihollinen numero yksi) Tässä muutama foto, jotka löysin Guukkelin perukoilta.

Ah. Pakko päästä.

Pitäisi tästä ryhtyä syventymään terveystiedon maailmaan ja ruveta kirjoittamaan huomista aamunavausta. No, heti kun jaksan.

Ja nyt testi, jota voisi verrata niihin viesteihin, joita tiedemiehet lähettävät avaruuteen toivoen jonkun vastaavan: Sinä maan asukas (En tarkoita olla rasistinen muiden planeettojen asukkaita kohtaan, anteeksi.) jos luet tätä, pistä kommenttia ja kerro, mihin kaupunkiin sinä matkustaisit, jos saisit matkustaa mihin tahansa.

 

Kiitti, kuitti ja kahville. - Eino.